ARMIN. De oplossing voor CNC machines automatisatie

Industrie 4.0 komt met rasse schreden naderbij. U kunt in uw eigen tempo aan deze revolutie deelnemen dankzij Armin, die de repetitieve opdrachten van landen en uitladen van CNC freesmachines of draaibanken uitvoert.
Ons gamma van robots kan immers het laden en lossen van elk type werktuigmachine (CNC) met digitale besturing volledig automatiseren.
Uw behoeftes evolueren? Armin past zich aan! Het is bijzonder eenvoudig om, op elk moment en volgens uw behoeftes, van beladingssysteem te veranderen.
U wenst een 100% op maat oplossing, zoals bijv. een robot die gereedschap wisselt of een palletiseersysteem? Aarzel niet om onze ingenieurs te contacteren!
Armin werd ontwikkeld door CNC-experten en met de grootste zorg in Belgie vervaardigd voor verspaningsfirma's.
Dankzij de continue R&D ondersteuning groeit Armin samen met uw bedrijf mee.

Meer informatie »


MH-Automation ARMIN ROBOT

Armin NANO

Met een inbouwmaat van maar 600x600 en een capaciteit van 5Kg, kan ARMIN NANO al veel van de kleinere stukken bewerken.

MH-Automation automation

Armin M Serie

De M serie van Armin is standaard uitgerust met een tafel van 1000x700 mm, en kan daardoor meerdere tientallen stukken in één serie bewerken.
MH-Automation automation

Armin T Serie

De modellen T van het Armin gamma beschikken over 3 schuiven wat de capaciteit per batch verdrievoudigd t.o.v. het basismodel. U kunt ook kiezen voor meerdere ladenblokken die eenvoudig weg met een transpallet kunnen gewisseld worden!


MH-Automation automation

Armin C Serie

Met de C serie van Armin bereikt u de maximum capaciteit dankzij het geintegreerde cameradetectie systeem dat geen configuratie behoeft. U kunt uw stukken vlot op een lopende band van 2000x600 mm plaatsen.